Skip to content

Revolucionarna tehnologija štedi električnu energiju – Keseco

U današnjem vremenu rijetko šta možemo okarakterizirati kao stvarno revolucionarno otkriće. Jedan takav proizvod dolazi i od kompanije Keseco, a radi se o patentiranom sistemu Ultra, koji optimizira potrošnju električne energija, sa uštedama koje su uistinu revolucionarne. Prvenstveno namijenjen za upotrebu u industrijskoj proizvodnji, portfolio proizvoda i njihove performanse su uistinu zapanjujuće.

Ekskluzivni distributer za Bosnu i Hercegovinu za pomenuti brend nas je kontaktirao sa ciljem uspostavljanja brenda na našem tržištu, te produkcije neophodnih pratećih promotivnih materijala.

Pružene usluge

  • Grafički dizajn
  • Web dizajn
  • Ilustracija

U saradnji sa klijentom analizirali smo vodilje brenda Keseco, te raspoložive brendirane materijale. S obzirom da je originalni brend i materijali Južno-Korejskog porijekla, čitav projekat je zahtijevao određeno adaptiranje za potrebe lokalnog tržišta. Prvi korak je predstavljao razvoj web stranice brenda. Tim agencije Studio GD48 je koristeći raspoložive brend materijale i uz aktivnu pomoć klijenta u rekordnom vremenu uspio razviti i lansirati web stranicu brenda Keseco za lokalno tržište. Kao sastavni dio ove usluge, organizovana je i uspješno izvedena obuka osoblja za korištenje web stranice u budućnosti.

Informisanje ciljne skupine o proizvodu koji značajno odskače od postojećih koncepta u upravljanju potrošnjom električne energije predstavljalo je interesantan problem. Kako bismo prevazišli ovu prepreku, dizajnirani su informativni i promotivni materijali koji odgovaraju na nekoliko pitanja.

  • Šta je Keseco Ultra?
  • Koji su benefiti korištenja iste?
  • Ko već koristi Keseco Ultra proizvode i kakvi su rezultati?

Razvili smo nekoliko materijala koji odgovaraju na gore postavljena pitanja, uključujući pojedinačne studije slučaja za prethodne međunarodne klijente, informativne materijale koji objašnjavaju koncepte i upotrebnu vrijednost, kao i neophodne materijale u obliku garantnih listova za Ultra uređaje.